Herlig!

Endelig er mini min hjemme igjen! :-) Hentet han etter jobb i dag, han har koset seg masse i gran canaria med pappan sin, og jeg og sambo har hatt en utrolig koselig uke vi også med båt turer og fisking! :-) Mann har godt av litt barnefri i blant også, men må si det var vemodig å sende han av gårde så langt altså! Så er godt han er hjemme igjen! :-) Det blir nok enklere for meg neste gang å sende han avgårde når jeg har fått gjort det en gang, jeg er jo vant til at han er hos sin pappa annenhver helg osv, men var rart å la han være så langt vekk ja, hihi :-) Men han har koset seg masse og skrævlet om turen i hele dag, å det er jo bare kjempe koselig! :-)
Så i dag har vi kosa oss masse sammen og nøtet dagen! :-)

Nå er han i seng, og jeg å sambo blir og slappe av resten av kvelden! :-)

*Ønsker dere en nydelig kveld*

3 kommentarer

Sara Melby

12.06.2014 kl.20:35

Jeg vil bare informere deg om at "ukens blogg" pågår på min blogg. Du kan bare melde deg på om du vil! Fin blogg du har forresten!

Irene

12.06.2014 kl.20:46

Så godt at han er hjemme igjen :)

Kan tenke meg han har stor kost seg med pappan sin ja :)

Ha en nydelig kveld :)

rikke95

12.06.2014 kl.21:38

Åh hørtes godt ut og få han hjem igjen! :-)

siribokoholiker

13.06.2014 kl.10:24

aww, så morsomme og herlige bilder :D tihi

xx Siri

Skriv en ny kommentar

Marita

Marita

26, Fredrikstad

Hei og velkommen til min blogg.Koselig at akkurat DU stakk innom :-) Mitt navn er Marita, er 26 år og har en vakker sønn på 4 :-)Har en fantastisk samboer som også har to vakkre barn på 4 og 2 år. Denne bloggen blir og blogge om hverdagen, outfits, interiør og alt annet som faller inn!:-) håper at akkurat DU vil følge meg!:-)

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits